sexi letné krivky...

26.05.2013 23:18

 

Extra tipy: Vytúžené sexi krivky vďaka spinningu!

Ani sa nenazdáme a je tu leto. Sezóna plaviek a ľahkých outfitov, kde len ťažko zakryjeme prebytočné tukové vankúšiky - ktoré sme ako inak, chceli zhodiť hneď po vianočných sviatkoch. Aj vy máte ten problém, že všetky predsavzatia o chudnutí zostali len vo vašej hlave? Čas sa kráti a vy viete, že iba diéta stačiť nebude. Rovnako dôležitý je predsa aj pohyb. Stavte preto na spinning - nielen, že konečne urobíte niečo pre svoje zdravie, ale v horúcich letných dňoch nebudete chcieť na sebe nič zakrývať!

Spinning je skupinové cvičenie na stacionárnych bicykloch. Je zábavný, efektívny aj motivujúci a je pre všetkých, ktorých už nebaví len tak posedávať, no na aktívne dobrodružstvá si nenájdu dosť času a priestoru.

o      udržuje a zlepšuje kondíciu

o      ideálne cvičenie na schudnutie

o      simuluje akúkoľvek tréningovú záťaž – vytrvalosť, rýchlosť, výbušnosť

o      ideálny relax od každodenného stresu

o      jednoduchá forma tréningu

 

Ide o kolektívne šliapanie na stacionárnom bicykli. Tréning simuluje jazdu na bicykli v kopcovitom i miernom teréne pri pedálovaní v sede, aj v stoji. Počas celého tréningu hrá hudba, ktorá robí cvičenie zábavnejšie a dokáže trénujúcich udržať v potrebnom tempe.

Spinning je správnou voľbou pre chudnutie. V spojení so správnou výživou a zdravým životným štýlom je možné dosiahnuť v priebehu 3 mesiacov viditeľné výsledky.

Ideálne je trénovať 3-4 krát do týždňa, po ťažších tréningoch je vhodná jednodňová prestávka alebo tréning s nižnou intenzitou.

Nadšenci spinningu neprestávajú trénovať aj cez leto, výhodou je motivujúca atmosféra v skupine a časová nenáročnosť tréningu.

Nie je vhodné trénovať na lačno. Je dobré aspoň hodinu a pol pred tréningom niečo zjesť, najlepšie niečo ľahké /ovocie, zeleninový šalát,…/

 

<a data-cke-saved-href="https://najmama.aktuality.sk/fotogaleria/226601/extra-tipy-vytuzene-sexi-krivky-vdaka-spinningu/3/" href="https://najmama.aktuality.sk/fotogaleria/226601/extra-tipy-vytuzene-sexi-krivky-vdaka-spinningu/3/" title="" "="">

—————

Späť


Kontakt

Spinning Trebišov

SNP - sídlisko JUH, Trebišov

0918 871 464